Verzorging

Producten

Recensie: AH houtkorrels

Willem 3 maanden geleden

We gebruiken alweer geruime tijd Cat’s Best Nature Gold naar volle tevredenheid. Prijzig, maar uitstekend. Toch wisten een aantal mensen me aan het twijfelen te brengen met hun alternatieve en vooral veel goedkopere oplossing met houtkorrels. Tijd om het ook eens te proberen!

LEES VERDER
Producten

Open, gesloten en half gesloten kattenbakken

Willem 2 jaar geleden

Een kattenbak is een kattenbak zou je denken, maar je hebt kattenbakken in allerlei soorten, maten en designs. Ik leg uit waar je op moet letten voor maximaal comfort voor zowel je kat als jijzelf bij het schoonmaken. Ik doe ook een aantal aanbevelingen op basis van mijn eigen ervaringen met de Curver Petlife en de Moderna Flip Cat kattenbakken.

LEES VERDER
Producten

Katten veilig in de tuin of op het balkon laten genieten van het buitenleven

Willem 3 jaar geleden

Het voorjaar staat weer voor de deur! In ons geval betekent dat, voorzien van een kopje thee en een goed boek, heerlijk genieten op het balkon van de eerste voorzichtige zonnestralen. En nu we het balkon kattenbestendig hebben gemaakt kunnen onze katten ook genieten van het buitenleven. En genieten doen ze!

LEES VERDER
Producten

Recensie: Cat’s Best Nature Gold

Willem 3 jaar geleden

De klontvormende kattengrit-varianten veranderden onze woonkamer binnen één dag in een ware fallout-zone, met grit verspreid in een wijde boog rondom de kattenbak. Tijd voor een andere aanpak, tijd voor houtkorrels. Cat’s Best Nature Gold was een veelbelovende kandidaat, lees snel verder hoe dit in de praktijk uitpakte.

LEES VERDER
Producten

Recensie: Intersand Extreme Classic (met babypoedergeur)

Willem 3 jaar geleden

Extreme Classic is een klontvormende kattengrit op natuurlijke basis. Het komt hoog aangeschreven en dat is denk ik ook geheel terecht. Geen enkel kattengrit kan de geur van het WC bezoek geheel verbloemen, maar deze kattenbakvulling komt een heel eind.

LEES VERDER
Producten

Recensie: Biokat’s Classic Fresh

Willem 3 jaar geleden

Biokat’s Classic Fresh is klontvormende kattengrit op natuurlijke basis. Op zich werkt dit vrij klassieke kattengrit best aardig, maar geur-absorberend? Nou, nee…

LEES VERDER
Gezondheid

Katten met overgewicht: afvallen met spelen & speelgoed

Willem 3 jaar geleden

Toni zou je kunnen vergelijken met een 50-plusser die het liefst de hele dag op de bank zit met onbeperkt bier & pizza. Wij konden er hartelijk om lachen, Toni op z’n beurt trok zich weinig van de kritiek aan. Hij vond dat het allemaal wel lang genoeg geduurd had en was inmiddels van de behandeltafel en in de vensterbank bij de dierenarts gesprongen.

LEES VERDER