kattenbakvulling

Producten

Recensie: AH houtkorrels

Willem 3 maanden geleden

We gebruiken alweer geruime tijd Cat’s Best Nature Gold naar volle tevredenheid. Prijzig, maar uitstekend. Toch wisten een aantal mensen me aan het twijfelen te brengen met hun alternatieve en vooral veel goedkopere oplossing met houtkorrels. Tijd om het ook eens te proberen!

LEES VERDER
Producten

Recensie: Cat’s Best Nature Gold

Willem 3 jaar geleden

De klontvormende kattengrit-varianten veranderden onze woonkamer binnen één dag in een ware fallout-zone, met grit verspreid in een wijde boog rondom de kattenbak. Tijd voor een andere aanpak, tijd voor houtkorrels. Cat’s Best Nature Gold was een veelbelovende kandidaat, lees snel verder hoe dit in de praktijk uitpakte.

LEES VERDER
Producten

Recensie: Intersand Extreme Classic (met babypoedergeur)

Willem 3 jaar geleden

Extreme Classic is een klontvormende kattengrit op natuurlijke basis. Het komt hoog aangeschreven en dat is denk ik ook geheel terecht. Geen enkel kattengrit kan de geur van het WC bezoek geheel verbloemen, maar deze kattenbakvulling komt een heel eind.

LEES VERDER
Producten

Recensie: Biokat’s Classic Fresh

Willem 3 jaar geleden

Biokat’s Classic Fresh is klontvormende kattengrit op natuurlijke basis. Op zich werkt dit vrij klassieke kattengrit best aardig, maar geur-absorberend? Nou, nee…

LEES VERDER