Twee katten over op natvoer!

Dit baasje kan vol trots mededelen dat de missie geslaagd is: twee katten over op natvoer!

De poging om onze eigen twee katers warm te laten lopen voor natvoer verliep niet bepaald vlekkeloos. Toni was gemakkelijk over te halen; Vito daarentegen leek liever in hongerstaking te gaan dan zijn natvoer aan te raken. Tegelijkertijd kwam Toni behoorlijk aan omdat hij nu kon beschikken over dubbele porties! Dit ging zo ver dat we uiteindelijk enige tijd Toni op het natvoer hielden en Vito weer zijn geliefde droogvoer voorzetten, in afwachting van een nieuwe voorraad verschillende soorten natvoer om te proberen.

Inmiddels lijkt dat alweer zo lang geleden! Alsof het altijd zo geweest is laten nu niet één, maar twee katten zich hun blikvoer uiterst goed smaken. Ik krijg nog altijd een glimlach op mijn gezicht als ik Vito gulzig zijn tanden zie zetten in zijn voer. Nu is het zelfs Toni die op moet passen dat Vito er niet met meer dan zijn eigen portie vandoor gaat!

De doorbraak kwam bij ons uiteindelijk door het blijven proberen van verschillende soorten blikvoer. Vito bleek niet zozeer een hekel te hebben aan blikvoer, hij is gewoon meer een fijnproever dan zijn broer. Supermarktvoer gaat er gewoon niet in, zo simpel is het. Zet hem hoogwaardig natvoer voor met echt vlees en zonder allerlei kunstmatige troep en Vito eet het met plezier op.

Dus beste lezer, worstel jij nog met hetzelfde probleem? Geef het vooral niet op en probeer eens wat andere merken van de speciaalzaak. Misschien kan je kat je nog verrassen…

3 sterren
Animonda Carny - Animonda Carny Adult Voordeelpakket 12 x 400 g - Rund & Kip

Katten zijn vleeskenners en laten zich wat betreft de kwaliteit van vlees niet bedotten. Animonda Carny kattenvoer werd daarom uitsluitend uit zorgvuldig geselecteerd vlees van hoge kwaliteit bereid. Vers en bijzonder zorgvuldig. In sappige en pittige stukken. Daarom zijn verdere toegevoegde... Bestellen »

€ 12,99
Zooplus

 

Trefwoorden: natvoer

Gerelateerde artikelen

Vorige Volgende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares