KattenEnzo.nl 2.0 is live!

Met gepaste trots is KattenEnzo.nl 2.0 zojuist dan eindelijk live gegaan! De afgelopen weken heeft mijn vriendin me nauwelijks gezien of gehoord, omdat ik vrijwel al mijn vrije tijd besteedde aan de nieuwe website. Zelfs een uiterst hardnekkige griep kon me weliswaar vertragen, maar zeker niet tegenhouden!

Het eerste wat opvalt is ongetwijfeld het nieuwe ontwerp en het nieuwe logo. Dit heeft ook een praktisch aspect: het nieuwe ontwerp is nog beter geschikt voor gebruik op telefoon of tablet en je kunt nu ook eenvoudiger artikelen delen via social media. Ik verraad denk ik de nerd in mij door niet onvermeld te laten dat ik ook uiterst content ben met de veel mooiere URLs en de overschakeling naar HTTPS beveiliging 😉

Een fraai nieuw jasje is natuurlijk mooi meegenomen, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud. Tegelijkertijd met de lancering van KattenEnzo.nl zijn er dan ook een aantal nieuwe artikelen beschikbaar, die meteen mooi illustreren dat ik het blikveld voor KattenEnzo.nl iets wil verruimen.

Er zijn een aantal nieuwe artikelen beschikbaar, die meteen mooi illustreren dat ik het blikveld voor KattenEnzo.nl iets wil verruimen.

Zo heb ik geschreven over clickertraining om gewenst gedrag bij je kat te trainen of hem zelfs trucjes te leren. Ik schreef over de oorsprong van de huiskat, en hoe het toch komt dat we de namen van onze katten steeds door elkaar halen. En dat is nog maar het begin. Nieuwe artikelen zijn al in voorbereiding en volgen binnenkort.

Ook alle bestaande artikelen zijn herzien en bijgewerkt. Een aantal zelfs zo ingrijpend dat het praktisch een nieuw artikel betreft, zoals mijn recensie van Whiskas.

KattenEnzo.nl is er voor alle bewuste kattenbaasjes, en hoogwaardige kattenvoeding is en blijft het hoofdthema van de website. Ik ben dan ook zeker van plan om er meer over te gaan schrijven.

Maar de website heet natuurlijk niet voor niets KattenEnzo.nl, ik wil dus ook (meer) aandacht schenken aan onderwerpen die een beetje zijn blijven liggen. Bijvoorbeeld over kattengedrag, gezondheid, verzorging. Enne… er mag ook best wat ruimte zijn voor amusement, het hoeft immers niet altijd zo serieus! Dus dat vind je hier ook, want katten zijn gewoon leuk 🙂

Ik heb uiteraard ook de informatiepagina’s vernieuwd, dus mocht je benieuwd zijn naar de ontstaansgeschiedenis van KattenEnzo.nl, willen kennismaken met ons kattenpanel, of wie weet… met mij? Ga gerust je gang!

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jij van de vernieuwde KattenEnzo.nl vindt. Ik hoor graag van je, dus neem contact met me op of laat een reactie achter!

 

 

Gerelateerde artikelen

Vorige Volgende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 shares