Een wasmand is eigenlijk ook gewoon een kattenmand!

Je kunt nog zoveel mandjes, dozen, dekentjes en zelfs hangmatjes beschikbaar maken… al snel blijkt dat je kat net als jij de bank of de comfortabele stoelen prefereert. Tot zover geen verrassing. Maar deze stunt van Toni had ik toch echt niet zien aankomen!

Voor het douchen had ik de wasmachine aangezet, en als visuele reminder had ik de wasmand op tafel gezet. Eenmaal weer lekker opgefrist trof ik meneer aan terwijl hij er prinsheerlijk in lag te loungen! Hij had het er zo naar zijn zin dat hij er de hele ochtend in is blijven liggen.

Tijdens een korte eetpauze van Toni heeft zelfs Vito zich er aan gewaagd! Sindsdien is het Toni’s favoriete slaapplek geworden: waar de wasmand staat, daar is
Toni.

De volgende keer probeer ik denk ik maar een post-it als reminder…

Trefwoorden: wasmand

Gerelateerde artikelen

Vorige Volgende

Reacties

  • Renée Muller-Schuthof
  • 28 augustus 2017
  Beantwoorden

  Ludwig, 6 jaar, zwartwit katteventje zoekt ook erg graag de wasmand op, vooral als er een stapel vuil goed in ligt. Stap ik onder de douche, is hij paraat. Hij doet aan een soort meditatie terwijl ik onder de stralen sta en aan een soort mindfullness wanneer ik de elektrische tandenborstel hanteer. Kameraad Siep, cyper van 6, daarentegen krijgen we niet warm voor de badkamer. Geef hem de keuken maar!

  1. Beantwoorden

   Wat een fascinerende kattenbeestjes heb je Renée 😀

  • Renée Muller-Schuthof
  • 22 september 2017
  Beantwoorden

  Iedere kat is weer anders, altijd leuk en een mens blijft zich verbazen. En genieten vooral, dit mens tenminste wel, van de nabijheid van zo’n gestroomlijnd beestje op 4 pootjes van fluweel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares