Een doos vol 100% biologisch kattenvoer van Yarrah

Eerder deze week werd ik benaderd door Pleinshoppen van Huisdierplein. Of ik interesse had in een Yarrah promotiepakket, zodat ik hun producten voor kon leggen aan het testpanel en er een recensie over kon schrijven? Ik was niet bekend met het merk, maar 100% biologisch kattenvoer past natuurlijk prima in mijn straatje, dus… ja, laat maar komen!

Een paar dagen later stond de postbode al op de stoep met een pakketje. En wat voor pakketje:

De voornaamste leden van ons kattenpanel waren uiteraard meteen ter plaatse om een nieuwsgierig rond te snuffelen. Inmiddels zijn ze ook al begonnen aan de eerste Yarrah producten, met het baasje op gepaste afstand druk in de weer met aantekeningen maken. Binnenkort zullen de Yarrah recensies te lezen zijn op KattenEnzo.nl.

Uiteraard houd ik me ook van harte aanbevolen voor promotiepakketten van andere leveranciers! Let wel even op de kleine lettertjes

Trefwoorden: promotiepakket

Promotiepakket: Willem van der Berg / KattenEnzo.nl

Gerelateerde artikelen

Vorige Volgende

Reacties

  • Renée Muller-Schuthof
  • 6 september 2017
  Beantwoorden

  Eigenlijk nooit een kat meegemaakt, dol op Yarrah. Soms werd gewoonweg de neus ervoor opgehaald. Zowel voor de paté als voor de brokjes, zelfs die ik ze laatst voorschotelde: met zeewier. Nee dank u. Toch wil ik blijven proberen zo af en toe, omdat ik er net als jij volledig achtersta Willem, biologisch kattenvoer. Nu Ludwig en Siepje nog!

  1. Beantwoorden

   Tja, ik weet ook niet wat het dan is… Merkwaardig. Dan maar een ander merk he?

  • Renée Muller-Schuthof
  • 25 september 2017
  Beantwoorden

  Éen van de 2 hier in huis zou je zelfs appelmoes kunnen voorzetten, dat zou ook evt. nog wel naar binnen gaan. Vanmorgen een speciale zondagstractatie: Yarrah zalmchunks, biologisch, grainfree. Hoef ik dus niet meer aan te schaffen: de alleseter schrokte zijn portie in no time weg, de kniezerd haalde er zn neusje voor op. Geen hap zelfs maar geprobeerd. We zijn er druk mee, hè Willem, met ons verzameld kattenbestand.

  1. Beantwoorden

   Haha, zo is het maar net! Klinkt bijna alsof je een setje dubbelgangers van Toni en Vito hebt… wat een kieskeurigheid he, het zijn net kleine & harige mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares