Blog

Blog

KattenEnzo.nl 2.0 is live!

Willem 12 maanden geleden

Met gepaste trots is KattenEnzo.nl 2.0 zojuist dan eindelijk live gegaan! De afgelopen weken heeft mijn vriendin me nauwelijks gezien of gehoord, omdat ik vrijwel al mijn vrije tijd besteedde aan de nieuwe website. Zelfs een uiterst hardnekkige griep kon me weliswaar vertragen, maar zeker niet tegenhouden!

LEES VERDER
Blog

Een doos vol 100% biologisch kattenvoer van Yarrah

Willem 3 jaar geleden

Eerder deze week werd ik benaderd door Pleinshoppen van Huisdierplein. Of ik interesse had in een Yarrah promotiepakket, zodat ik hun producten voor kon leggen aan het testpanel en er een recensie over kon schrijven? Ik was niet bekend met het merk, maar 100% biologisch kattenvoer past natuurlijk prima in mijn straatje, dus… ja, laat maar komen!

LEES VERDER
Blog

Exclusief over op Feline Porta 21

Willem 3 jaar geleden

De keuze van onze katers viel aanvankelijk op Animonda Carny Adult, maar helaas was dat van korte duur. Feline Porta 21 bleek wèl een blijvertje, maar was dan ook weer meteen een stuk duurder… Dilemma’s, dilemma’s! Maar hoe zat het ook weer, had een kat niet personeel?

LEES VERDER
Blog

Obstipatie en eenzijdige voeding

Willem 4 jaar geleden

Het ziet er naar uit dat we binnenkort weer kunnen beginnen met een nieuwe reeks kattenvoer recensies. Na de succesvolle overgang van droogvoer naar natvoer is de animo de laatste tijd toch een stuk minder. Wat vervelender is: beide katten hebben wat problemen gehad met obstipatie…

LEES VERDER
Blog

Ineens uitgekeken op Animonda Carny Adult??

Willem 4 jaar geleden

Katten blijven toch ook merkwaardige dieren! We zijn weer een paar weken verder sinds de keuze voor natvoer viel op Animonda Carny. De voorraadkast puilt inmiddels behoorlijk uit met een ruim assortiment in diverse smaken en… de heren lijken er ineens een beetje op uitgekeken.

LEES VERDER
Blog

Maak je kat he-le-maal gek met een kattenhengel!

Willem 4 jaar geleden

Het is eigenlijk een wonder dat we wèl de nodige discipline weten op te brengen met het kattenvoer. Die vlieger gaat namelijk in het geheel niet op voor de afdeling speelgoed & speeltjes: wat wij inmiddels niet aan touwtjes, veertjes, muisjes, balletjes en natuurlijk dozen hebben verzameld!

LEES VERDER
Blog

Twee katten over op natvoer!

Willem 4 jaar geleden

Dit baasje kan vol trots mededelen dat de missie geslaagd is: twee katten over op natvoer! De poging om onze eigen twee katers warm te laten lopen voor natvoer verliep niet bepaald vlekkeloos…

LEES VERDER
Blog

Een kleine overwinning

Willem 4 jaar geleden

Katten blijven toch eigenaardige wezens. Toni aarzelde geen moment toen ik begon met hem natvoer voor te schotelen: gretig begon hij te smikkelen, hij was nauwelijks kieskeurig over de voorgezette merken & smaken. Hij haalt nu zelfs zijn neus op voor droogvoer! Vito daarentegen…

LEES VERDER
Blog

Weg met het junkfood?

Willem 4 jaar geleden

De transitie van droogvoer naar natvoer verloopt bij ons nog niet van een leien dakje. Dat komt vooral doordat Toni en Vito er allebei tegengestelde voorkeuren op na houden: Toni wil best over op natvoer, Vito is een echte droogvoer-junkie. Het valt nog niet mee om zo een gezamenlijke strategie te bedenken… een update.

LEES VERDER
Blog

Een wasmand is eigenlijk ook gewoon een kattenmand!

Willem 4 jaar geleden

Je kunt nog zoveel mandjes, dozen, dekentjes en zelfs hangmatjes beschikbaar maken… al snel blijkt dat je kat net als jij de bank of de comfortabele stoelen prefereert. Tot zover geen verrassing. Maar deze stunt van Toni had ik toch echt niet zien aankomen!

LEES VERDER